;
Zapraszamy Cię na podróż po zdrowym odżywianiu dostosowanym do potrzeb osób z insulinoopornością. Nasz webinar skierowany jest do wszystkich, którzy chcą zrozumieć, jakie produkty mogą być korzystne w leczeniu insulinooporności.
PROGRAM:
Poznaj najważniejsze informacje na temat insulinooporności oraz żywienia w tym zaburzeniu, żeby zdobyć potrzebną wiedzę dla pacjentów a także poczuć się spokojniej i pewniej w codziennym odżywianiu i zmianie nawyków żywieniowych.
Czas trwania webinaru: 90 minut!
Prowadząca: mgr inż. Marta Kwiatkowska
Certyfikat: TAK
Webinar odbył się w październiku 2019r. Udostępniamy Państwu nagranie webinaru. Zapraszamy!
Absolwentka studiów I stopnia na kierunku dietetyka Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego oraz podyplomowej psychodietetyki na SWPS. Ukończyła również biotechnologię na Wydziale Chemicznym Politechniki Gdańskiej, uzyskując tytuł mgr inż. Uzyskaną wiedzę wykorzystuje w swojej pracy dietetyka. Obecnie wykładowczyni dietetyki w WSB Merito oraz koordynator regionalny w Fundacji Insulinooporność – zdrowa dieta i zdrowe życie.
Prowadzi gabinet dietetyczny „Inna Strona Diety”, gdzie chce pokazać Pacjentom, że dieta nie jest równoznaczna z wyrzeczeniami. Swoją pracę opiera również na własnych doświadczeniach. Uwielbia „odczarowywać” podejście do diet. Na bieżąco pogłębia wiedzę, biorąc udział w konferencjach i szkoleniach. W swojej pracy opiera się na Evidence Based Dietetic, jest przeciwniczką niesprawdzonych teorii i mitów dietetycznych.
Specjalizuje się głównie w pracy z pacjentami z insulinoopornością, niedoczynnością tarczycy, Hashimoto oraz nieprawidłową relacją z jedzeniem.
www.innastronadiety.pl