;
Czy myśląc o zmianie nawyków żywieniowych i wprowadzeniu zdrowszych produktów do swojego życia pojawia się w Tobie lęk o zawartość portfela? Czy idąc do sklepu po zakupy widzisz na półkach ze zdrową żywnością drogie produkty i od razu Ci się odechciewa zdrowiej się odżywiać?
Czy na pewno zdrowo musi oznaczać drogo? Dietetyczka mgr Kinga Skoracka w niniejszym webinarze pokazuje jak radzić sobie finansowo jednocześnie dbając o zdrowe i różnorodne żywienie. Dowiedz się czy faktycznie Twój rachunek powinien być wysoki, żeby dieta była zdrowa?
Koniecznie posłuchaj co na ten temat mówi Kinga!
Czas trwania webinaru: ok. 60 minut
Prowadząca: mgr Kinga Skoracka
Certyfikat: NIE
Webinar odbył się w marcu 2021r. Udostępniamy Państwu nagranie webinaru. Zapraszamy!
Cena webinaru to jedynie 5 zł - kupując go w symbolicznej cenie wspierasz naszą platformę i pomagasz w jej utrzymaniu oraz dalszych rozwoju! Dziękujemy!
Dietetyczka, psychodietetyczka, wykładowczyni akademicka na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu. Ukończyła studia licencjackie i magisterskie na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu na kierunku dietetyka oraz studia podyplomowe na kierunku psychodietetyka na Uniwersytecie WSB Merito w Gdańsku. Od 2021 roku doktorantka w Katedrze Gastroenterologii, Dietetyki i Chorób Wewnętrznych na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu. W kręgach jej naukowych zainteresowań znajduje się osteoporoza w chorobach gastroenterologicznych, zwłaszcza celiakii oraz żywieniowe wspomaganie leczenia niepłodności. Współautorka publikacji naukowych w czasopismach polskich i zagranicznych oraz autorka artykułów w specjalistycznych magazynach dla dietetyków. Uczestniczka, zarówno bierna jak i czynna, szkoleń i konferencji, m.in. nt. żywienia w zespole jelita drażliwego, SIBO, PCOS, zaburzeniach miesiączkowania, czy zaburzeniach hormonalnych. Współpracuje z Fundacją Insulinooporność - zdrowa dieta i zdrowe życie. Specjalistka przyjazna insulinoopornym z certyfikatem SOIT - School Of Insulinresistance Therapy. Pracuje głównie w obszarze wsparcia żywieniowego w leczeniu endometriozy, PCOS, insulinooporności, chorób tarczycy oraz dolegliwości gastrycznych, w tym SIBO, zespołu jelita drażliwego i celiakii.