;
Zapraszamy wszystkich specjalistów na szkolenie "Żywienie w przewlekłej chorobie nerek", które prowadzi dietetyczka kliniczna i psychodietetyczka mgr Renata Karaś.
Szkolenie składa się z 5 modułów, a w każdym z nich lekcje podzielone tematycznie w zależności od omawianego tematu. Szkolenie składa się łącznie z 31 lekcji! Łączny czas trwania szkolenia to 4h 20 min!
Dlaczego warto wziąć udział?
Szkolenie skierowane jest do specjalistów: dietetyków oraz lekarzy, a także pacjentów, którzy chcą lepiej zrozumieć swoją chorobę. Kupując dostęp, otrzymujesz nagranie szkolenia.
PROGRAM:
Moduł 1
Moduł 2
Moduł 3
Moduł 4
Moduł 5
Czas trwania szkolenia: ok. 4h 20 min
Prowadzący: mgr Renata Karaś - dietetyk kliniczny, psychodietetyk
Certyfikat: TAK
Ukończyła studia licencjackie na kierunku dietetyka w Wyższej Szkole Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie. Swoją edukację kontynuowała w Wyższej Szkole Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi, zdobywając tytuł magistra dietetyki klinicznej. Ukończyła także studia podyplomowe na kierunku przygotowanie pedagogiczne do nauczania przedmiotów zawodowych. Od wielu lat systematycznie poszerza swoją wiedzę i uczestniczy w licznych kursach dotyczących zdrowego odżywiania, dietetyki klinicznej, diagnostyki. Prowadzi również warsztaty żywieniowe w przedszkolach, szkołach i innych placówkach. Specjalizuje się głownie w żywieniu w chorobach nerek, przewodu pokarmowego i tarczycy. Prywatnie jest mamą dwójki dzieci, pasjonatką biegania i czytania kryminałów.